Zonnig Zilver is een fashion webshop waar je terecht kunt voor sieraden, tassen en accessoires.

Waar komt de naam vandaan?

We hebben drie bladzijdes vol zitten krabbelen met mogelijke namen. We vonden deze eruit springen. Het had iets “sprankelends” en “positiefs”. Dat sprak ons meteen aan. En zo is dus Zonnig Zilver in 2015 geboren. 

Hoe kunnen jullie de keuze maken voor een collectie tussen al het aanbod van de sieraden en tassen leveranciers?

Oh, dat is inderdaad een uitdaging! Wat dragen mensen op dit moment? Is een item makkelijk te combineren? Welke kleuren passen in dit seizoen? Dit zijn enkele vragen die wij ons stellen als we inkopen doen. We kopen in ieder geval alleen maar items in van goede kwaliteit en items die – in onze ogen – mooi en praktisch zijn.

Met liefde gemaakt door Zonnig Zilver

We zijn aan ontwerpen geslagen en maken ook sieraden zelf. In de productbeschrijving van een item is dat terug te lezen als het onze eigen ontwerp betreft. Zo weet je zeker dat je voor 100% een uniek sieraad koopt dat niemand anders heeft. We zijn gek op edelstenen zoals rozenkwarts, amazoniet en jade. Dat zie je ook terug in onze zelfgemaakte kettingen en oorbellen. Ook hebben we diverse sieraden sets met natuurstenen te koop.

What you see is what you get

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van ons aanbod. Daarom maken we onze foto’s volgens de regel “what you see is what you get”, zodat je bij het ontvangst van je bestelling alleen maar aangenaam verrast kan zijn. Regelmatig worden er nieuwe artikelen aan ons assortiment toegevoegd.

Onze missie

Een cadeautje zijn in je brievenbus!

Veel shop plezier