Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling?
Geen probleem!

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Dit houdt in dat je binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling aan ons door kan geven – per mail of door Modelformulier in te vullen – dat je je bestelling of een gedeelte er van terug wil sturen. Na het aanmelden van je retour dien je binnen 14 kalenderdagen je bestelling aan ons te retourneren.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
  • Artikelen dienen in de zo oorspronkelijk mogelijke verpakking en in ongebruikte en verkoopbare staat te zijn.
  • Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat de klant het artikel op een andere wijze heeft gebruikt dan hij/zij in een winkel zou doen, mogen wij de klant aansprakelijk stellen.
  • Het aanmelden van de retour dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling te zijn (de ontbindingstermijn vervalt 14 kalenderdagen nadat de klant de bestelling heeft ontvangen).
  • De klant dient rechtstreeks naar ons retour te sturen binnen 14 kalenderdagen vanaf de datum van retour aanmelding.
  • Zodra de retour bij ons ontvangen is, zullen wij binnen 14 kalenderdagen het aankoopbedrag terugstorten op de rekening waarmee de klant betaald heeft.
  • De verzendkosten voor retour sturen zijn voor eigen rekening van de klant. Verzekerd versturen met een track en trace code wordt door ons aanbevolen (zie ook 4.1 t/m 4.6 van de Algemene voorwaarden).
Welke stappen moet ik volgen om te retourneren?

Stap 1

Meld je retour bij ons aan via info@zonnigzilver.nl
Doe dit binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling en vermeld hierbij:

  • Je bestelnummer
  • Retour artikel(en)

Je kan ook het Modelformulier invullen en deze naar ons per post of mail versturen.

Stap 2

Stuur je retour binnen 14 kalenderdagen na retour aanmelding – voldoende gefrankeerd – naar:

Zonnig Zilver
Beverakker 34
3994 EL Houten
Nederland

Stap 3

Zodra je retour bij ons ontvangen is, zullen wij binnen 14 kalenderdagen het aankoopbedrag op de rekening waarmee je betaald hebt, terugstorten.
De verzendkosten worden door ons terugbetaald indien je de gehele bestelling retourneert. Wanneer je een gedeelte van de bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet terugbetaald.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over retourneren, neem dan gerust contact met ons op.

Hartelijk dank ♥